Team

Bij GAAGA werken we in een compact team van architecten en ingenieurs. Daarmee bieden we onze opdrachtgevers een persoonlijke en flexibele aanpak.

Portret van Esther Stevelink

Esther Stevelink

Partner / architect

MSc Architecture

Esther Stevelink studeerde van 1992-1997 aan de TU Delft, waar zij afstudeerde als architect. Zij bekwaamde zich in het vak bij toonaangevende architectenbureaus als Claus en Kaan architecten in Amsterdam, Geurst & Schulze in Den Haag en Van Sambeek en Van Veen architecten, ook in Amsterdam. Bij deze bureaus werkte ze aan uiteenlopende projecten, van stedenbouwkundige opgaven tot het ontwerp van school- en woongebouwen.

In 2006 startte zij GAAGA vanuit een wens naar directer contact met eindgebruikers in combinatie met een meer custommade architectuur. Hiernaast richtte ze zich op onderzoek en onderwijs, onder meer met een gastdocentschap aan de TU Delft. Van 2007 tot en met 2010 was zij lid van de welstandscommissie van de gemeente Den Haag. In 2015 was ze jurylid van de tweejaarlijkse Europese ideeƫnprijsvraag Europan 13 voor architectuur, stedenbouw en landschap, waarvoor zij samen met Arie Bergsma in 2001 een tweede en in 2010 een eerste prijs won. Momenteel is zij bestuurslid van het Rijnlandse Architectuur Platform, RAP.

Portret van Arie Bergsma

Arie Bergsma

Partner / engineer

MSc Aerospace Engineering

Arie Bergsma studeerde Lucht- en Ruimtevaart techniek aan de TU Delft. In 1995 studeerde hij af en ging aan de slag als onderzoeker bij het toenmalige Hoogovens R&D, tegenwoordig Corus/Tata Steel. Vanuit zijn interesse in architectuur en bouwen besloot hij om alsnog Bouwkunde te studeren, aan de TU Eindhoven. Tussen 1998 en 2004 studeerde hij in deeltijd en werkte bij verschillende bouwkundige ingenieursbureaus: Prince Cladding, D3BN Raadgevende Ingenieurs en Peutz Consulting Engineers in Zoetermeer.

Bij dit laatste bureau werkte hij van 2001 tot 2006 als adviseur op het gebied van bouwfysica, bouwakoestiek en energieprestatie en was hij betrokken bij grootschalige projecten in heel Nederland. In 2006 startte hij met GAAGA om zich op eigen projecten en advieswerkzaamheden te kunnen richten. Daarnaast is hij sinds 2007 betrokken bij de TU Delft als docent bouwtechniek en coƶrdinator van het Facade Design-programma, leerstoel Design of Construction.

Portret van Maaike van der Veer

Maaike van der Veer

Architect

MSc Architecture

Maaike studeerde in 2016 af aan de faculteit bouwkunde van de TU Delft. Maaike is in 2013 begonnen als stagiair en is sindsdien werkzaam bij GAAGA. In 2017 heeft ze via de beroepservaringsperiode haar architectentitel behaald. Ze heeft meegewerkt aan de Woonfabriek, het Theehuis, Buiksloterham en de Hallen.